איבר מין קטן+חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/06/2011 | 03:01 | מאת: אסף

שלום ד"ר נאמן אני גבר בן 27 ויש לי איבר מין קטן(13.5) ורציתי לברר האם יש אופציה להגדיל את איבר המין? אני כבר שנים נבוך מהמצב הזה.. ללפני כמה שנים השתמשתי במכשיר ה andropenis וזה הגדיל לי ב-2 סנטימטרים אבל השימוש במכשיר מייגע וצריך כל יום 4 שעות ואין זמן לזה יותר מדיי ולכן רציתי לדעת אם יש אולי פתרון אחר? רציתי גם לציין שאני מודע לכך שאפשר לתפקד עם הגודל הנוכחי שלי ואני יכול ומסוגל לענג את בת זוגתי אבל העניין שאני מוטרד ממני הוא יותר בפן האישי ובהרגשה האישית שלי וזה יגרום לי להרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי עם איבר מין גדול.. בנוסף אני חושב שבגלל שאיבר מיני קטן אז יש לי בעיית חרדת ביצוע.. כשאני נכנס לסיטואציה של סקס אז מתחילים לי החרדות והאיבר מין לא עומד.. או שתוך כדי החדירה הוא נופל.. השתמשתי בויאגרה.. וכן זה עובד והכל.. אבל אני בחור צעיר ואני לא רוצה להיות תלוי בכדור הזה.. ואני לא צריך אותו כי אני יודע שאין לי שום בעיה פיזית.. כאשר אני מאונן זה עומד כרגיל... וגם זקפת בוקר רגילה וגם סתם במשך היום לפעמים.. ככה שבוודאות אין בעיה פיזית.. אני גם כרגע הולך לפסיכולוגית בגלל הבעיה של החרדת ביצוע.. אבל רציתי לקבל אולי גם ייעוץ ממך לגבי פתרון הבעיה הזאת.. זה כבר 5 שנים ואני מאוד מתוסכל מזה.. בת זוגתי מקבלת את זה בסדר אבל לי זה מפריע מאוד..

21/06/2011 | 03:03 | מאת: אסף

בנוסף שכחתי לציין שאני נוטל פרופסיה לנשירת שיער כבר מעל לשנה.. וידוע לי שהפרופסיה עלולה לפגוע בחשק המיני.. אך אני רוצה לציין שהבעיה של חרדת ביצוע התחילה עוד לפני שנטלתי את התרופה..

22/06/2011 | 07:40 | מאת: מנחם

מנהלי פורום אורולוגיה