שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/06/2011 | 12:46 | מאת: גלית

שלום, אני כחודשיים לאחר לידה שניה. טרם קיבלתי מחזור. בבדיקה אצל רופא הנשים נתן לי גלולות MINESSE ואמר לי לקחת בקביעות עם קבלת המחזור (ללא הפסקה). לפני ההריון לא נטלתי גלולות ובשל דלקות בדרכי שתן האורולוג נתן לי כדורי אופלודקס על מנת שאקח אותן לאחר מגע מיני (מאחר ותמיד לאחר קיום יחסים הייתי חוטפת דלקת). לצערי שכחתי לשאול את הגניקולוג האם תרופות אלו הולכות יחדיו? אודה לתשובתך. במידת הצורך אפנה שוב לגניקולוג ואשאל אותו. תודה מראש. גלית

09/06/2011 | 15:19 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אני לא בקיא בנושא, אני חושב שאין בעיה אבל תשאלי בכל מקרה את הגניקולוג או רוקח. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה