מחלת מין???

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/06/2011 | 22:36 | מאת: שי

לפניי כחמישה חודשים נפרדתי מבת זוגי כאשר בתקופה שבה יצאנו ,היה לה הרפס למשך כשבועיים ומלרות זאת התנשקנו ושכבנו וכחודש וחצי לאחר שנפרדנו (בערך חודש מרץ) הבחנתי במעין חצ'קון עם ראש לבן בצד של איבר המין ובצד השני עוד שלושהקטנים בהרבה ממנו עם נקודה לבנה בקצה,אתה הגדול ניסיתי פעם לפוצץ וייצא ממנו מעט דם וזה כאב ושוב לאחר כמה ימים זה חזר לא פניתי לאף רופא כי חשבתי שזה יעבור וגם כי זה לא כאב ולא הפריע לי עד שהבחנתי בקטנים שבצד השני ושבמשך ארבעה ימים היה מגרד לי במקום שסמוך לחצ'קון הגדול(בערך סנטימטר ממנו על צד איבר המין,עכשיו לא מגרד לי ואני בכלל לא מרגיש שזה שמה וזה גם לא אדום זה רק עיגול שנראה בדיוק כמו חצ'קון לבן כזה שאפשר לפוצץ) כשהלכתי לאורולוג הוא הפנה אותי לרופא עור ואמר שזה אולי קונדילומה ושצריך לבדוק ומבירור באינטרנט הבנתי שקונדילומה יכולה ליצור סרטן אם לא מטפלים בהקדם ,ועכשיו אני מאוד לחוץ כי אני במצב הזה כבר לפחות 4 חודשים והתור הבא לרופא העור הוא רק בעוד חודש האם יש דחיפות ללכת ממש בימים הקרובים? עד כמה המצב הוא קריטי אם עברו כמה חודשים מאז? התור נקבע לרופא עור האם יש צורך לקבוע לרופא עור ספציפי או שכל רופא עור יכול לעזור?

09/06/2011 | 14:06 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

תפנה לכל רופא עור אם הכל נראה תקין עכשיו אז סביר להניח שאין משהוא דחוף עכשיו אך בכל מקרה צריך לפנות לבדיקה בהקדם

מנהלי פורום אורולוגיה