הולכת לעתים תכופות מאוד לשירותים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/05/2011 | 18:19 | מאת: מישלי

שלום רב, אני בת 28. אני לא יודעת אם זה משום שהשלפוחית שלי קטנה, אבל אני הולכת המון פעמים ביום להשתין. זה נהיה מטריד יותר ויותר משום שלא יכולות לחלוף להן שעה וחצי מבלי שאצטרך ללכת. אני לא קמה באמצע הלילה, אבל כבר בסביבות 6 בבוקר יש לי צורך עז, ומתחיל ללחוץ לי על השלפוחית, אם שתיתי לפני השינה, אני עשויה לקום גם באמצע הלילה להשתין. זו לא דלקת, משום שתמיד יוצא שתן, ולא "נדמה" לי שאני צריכה, וגם לא שורף. אני מרגישה שבשנים האחרונות הצורך נהיה יותר ויותר תכוף, וזה די מפריע לי. האם זה קשור לשריר הטבעתי? האם ישנם תרגילי כיווץ שיכולים לעזור בכך? מה ניתן לעשות בענין אם בכלל? תודה

09/05/2011 | 21:55 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יש מה לעשות , תפני לאורולוג , ישנן תרופות מסוימות שיכולות לעזור וישנן תרגילים שיכולים לעזור

מנהלי פורום אורולוגיה