בליטה על גבי הלשון.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/05/2011 | 17:55 | מאת: רותם

שלום לצוות המומחים! יש לי שאלה דחופה בבקשה: יש לי על גבי הלשון (במקרה גם לשון גיאוגרפית) מין בליטה לא ברורה. לאיזה רופא עליי לפנות? אורולוג? אין לי מושג... בבקשה חזרו אליי במהרה! בתודה מראש! רותם

09/05/2011 | 19:35 | מאת: עדנה

מקווה שאין זה הפורום היחיד שפנית אליו, אולי לא ידוע לך שאורולוגיה זה רפואת דרכי השתן. יתכן שהרופא המתאים הוא מומחה לפה ולסת.

09/05/2011 | 21:54 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

עדנה תודה על העזרה. או רופא עור או אא"ג. רצוי שתפנה לרופא משפחה והוא יגיד לך לאן ללכת

מנהלי פורום אורולוגיה