סיצטה ביותרת האשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/05/2011 | 14:05 | מאת: עדן

שלום ד"ר עמוס נאמן , אני בן 17 לפני כחודש וחצי התחילו לי כאבים בלתי פוסקים באשכים , הלכתי לבית החולים והאולוג קבע שזה סיצטה ביותרת האשך והיא קטנה ולכן אני ימשיך לסבול עם זה כי אי אפשר כרגע לעשות ניתוח ... אני אחד בעל אופי ספורטיבי אוהב להתאמן בריצות ועוד מעט מגיע העת של מיונים בצבא ואני רוצה ללכת אליהם ובעיה זו מהווה בשבילי מעצור. אשמח לדעת אם אפשרי כלשהוא באיזה דרך להגדיל את הסיצטה כדי שאוכל לעושת את הניתוח [ אולי אם אמשיך להתאמן למרות הכאב ] ואם אני מחליט שאני רוצה לעשות ניתוח ולא אכפת לי הגדול שלה האם זה אפשרי ? [מאיזה גדול בערך מאשרים ניתוח ? ]

06/05/2011 | 14:12 | מאת: עדן

התכוונתי לציסטה

09/05/2011 | 21:53 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לרוב ציסטות קטנות לא גורמות לכאבים , יתכן שיש דברים אחרים שגורמים לכאבים. אין גודל ספציפי שממנו מנתחים. תלוי לרוב בתסמינים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה