שאלות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/05/2011 | 18:54 | מאת: איתן

שלום! 1) האם זה נכון שעשיית מקלחות חמות ע"י הגבר, פוגעת באיכות הזרע שלו? 2) האם זה נכון שלבישת מכנסיים כהים, ובמיוחד שחורים, ע"י הגבר, פוגעת באיכות הזרע שלו? ואם כן, האם מדובר רק במכנסיים או גם, ואולי בעיקר, בתחתונים שחורים? 3) ידוע שלבישת תחתונים הדוקים פוגעת באיכות הזרע. האם עדיף גם שהמכנסיים לא יהיו הדוקים? 4) אם גבר שם את הטלפון הסלולארי שלו באחד הכיסים הקדמיים של מכנסיו, קרוב לאיבר המין, האם זה יפגע באיכות הזרע שלו? תודה מראש.

09/05/2011 | 21:46 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מקבץ שאלות מוזר. לא נעשו מחקרים מבוססים לגבי אף אחת מהשאלות ששאלתה

מנהלי פורום אורולוגיה