קשיי התרוקנות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/05/2011 | 22:41 | מאת: בחור

שלום בזמן האחרון כשאני נותן שתן אני שם לב שנשארות טיפות שלא יוצאות וכשאני מנסה להוציא אותם (ע"י הפעלת שריר ) אין תגובה, זה רק יוצא לאט לפעמים גם כמה דקות אחרי. הדבר שיותר מדאיג אותי הוא שאני לא מצליח להגיע לידי זיקפה. התחושה הכללית היא שאין לי כמעט השפעה יל השרירים באזור החלציים. עוד שמתי לב שיש לי מין נפיחות בפי הטבעת, זה מרגיש כמו טחור. אני בן 26 ואים לי שום עבר רפואי מיוחד. לא שותה לא מעשן.אני נורא מפוחד מכל הסיפור מה זה יכול להיות ? למי אני פונה . אשמח לאיזושהי אבחנה שאוכל לדעת עם מה אני מתמודד. בתודה מראש

09/05/2011 | 21:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ההפרעה בהשתנה והקושי להגיע לזיקפה ככל הנראה אינן קשורות. עלייך לפנות לאורולוג בגין טחורים רצוי לפנות לפרוקטולוג

מנהלי פורום אורולוגיה