דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/05/2011 | 18:46 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 22 ובשלושה חודשים האחרונים אני סובלת מדלקת בדרכי השתן. בפעם הראשונה כשהבחנתי בכל הלכתי לרופא וקיבלתי "זינאט". בנוסף התחלתי להקפיד לשתות הרבה, לשמור על הגיינה ולקחת גם פרוביוטיקה. זה ירד קצת אבל חזר. כשהלכתי שוב לרופא קיבלתי 2 חבילות "זינאט": אחת לקחתי מיד, ואחת הרופא אמר שאקח כשאצטרך שוב. אני לא יודעת האם לקחת שוב, כיוון שפעמים הקודמות לא ראיתי שזה עזר. עכשיו זה מתגבר וחוץ מכל הסימנים, מתחילה לכאוב לי הבטן. מה לעשות? תודה רבה רבה!

09/05/2011 | 21:42 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יש לבצע בדיקת תרבית שתן ולשקול התחלת טיפול. חשוב להבין מדוע יש כאבי בטן ולכן רצוי להיבדק ע"י רופא

מנהלי פורום אורולוגיה