שלום ד"ר אני צריך עזרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/04/2011 | 14:01 | מאת: דביר

ד"ר אני בן 21 לפני כמעט שנה הרגשתי כאבים באשך השמאלי הלכתי אצל אורלוג ועשיתי בדיקה במהלך הבדיקה אמר לי שיש לך שק מים באשך השמאלי ולזה אין טיפול ואמר לי מומלץ שתלך ותעשה צילום ועשיתי צילום ואמרו לי שם אין כלום וכל בחור בגיל שלך מרגיש כאבים באשכים והיום אני כל פעם שמשתמש באיבר המין שלי כשאני מסיים אני מרגיש כאב באשך השמאלי האם זה טבעי ? ואם לא מה הבעיה ומה הטיפול? תודה על תשומת לבך

09/05/2011 | 21:01 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

התלונות אינן ספציפיות ולכן קשה לדעת במה מדובר. לצערי לא אוכל לעזור לך בפורום

מנהלי פורום אורולוגיה