זריקות טסטוסטרון הניתנת פעם אחת לשלושה חודשים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/04/2009 | 18:08 | מאת: שומל

שמעתי שישנו מוצר חדש בשוק(כמובן עם מירשם רפואי)והוא זריקות טסטוסטרון הניתנת פעם אחת לשלושה חודשים.(כיון אני מטופל בג'ל-טסטומקס שעלותו כ 600 שח לשלושה חודשים והוא מצריך התעסקות יום יומית). מה שם הזריקה?מה מחירה באופן פרטי?ומה הסיכוי להכללתה בסל הבריאות????

29/04/2009 | 01:37 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יש מספר מוצרים המכילים טסטוסטרון בזריקה, הם לא כל כך חדשים אפילו ותיקים יותר מהג'ל. העליות של חלק מהן זולות בהרבה. אני משתדל לא להמליץ על תרופה זו או אחרת בפורום, פשוט מאוד תפנה לאורולוג והוא יגיד לך מה כלול בסל של הקופה בה אחה חבר. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה