מכשיר הAndro-Penis האם זה בטיחותי ועוד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/02/2009 | 19:56 | מאת: שלומי

ככה המכשיר מאוד מעניין אותי Andro-Penis אומרים שאורולגים ממליצים עליו אני רוצה לדעת עם זה נכון? רציתי לדעת גם מה הגודל הרציונאלי שצריך לענג אישה כמה ס"מ צריך? יש לי 11 ס"מ ואני לא יודע עם זה טוב? אני מרגיש שהוא קטן .... אני נותן קישורים לאתר כדי שתגידו לי שבאמת רופאים יודעם על מה מדובר http://www.penis.co.il/?refid=AdwordsHAPIN בתודה מראש

03/02/2009 | 23:36 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אני לא מכיר מכשיר זה ולכן לא אוכל לחוות דעה בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה