ציסטוסקופיה נשים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/04/2009 | 23:07 | מאת: סימונה

שלום רציתי לדעת האם ניתן לבצע בדיקת ציסטוסקופיה בהרדמה או טשטוש כל שהוא ואיכן בצפון הארץ הכי טוב לעשות זאת

20/04/2009 | 23:01 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מדוע לא לבצע בהרדמה מקומית ? אם את מעדיפה בהרדמה כללית תדברי עם האורולוג שהפנה אותך לביצוע הבדיקה ותתיעצי איתו. מדובר בבדיקה שיגרתית נפוצה מאוד בקרב האורולוגים אני משוכנע שישנם הרבה אורולוגים שעושים את הבדיקה בצורה טובה. בברכה

25/06/2013 | 00:33 | מאת: Mori25

דר שלום, מזה שנתיים אני מרגישה שבכל פעם שאני מטילה שתן, אני לא מתרוקנת עד הסוף.. אפילו שאני מנסה להתאמץ אני לא מצליחה, אבל אחרי 2 דקות שיצאתי מהשירותים אני חוזרת שוב... זה הכי מציק לי בלילה, ואני לא מצליחה לישון כמו שצריך בגלל התחושה שכל הזמן יש לי שתן. בעבר היו לי דלקות בשתן, אבל זה לא מרגיש אותו הדבר... לפני כשנתיים הגעתי לפרופסור לאורולוגיה והוא טען שהשלפוחית שלי חולה מאוד.. לקחתי אנטיביוטיקה למשך כמה ימים וזה קצת שיפר את המצב לתקופה אבל מאז הבעיה חזרה ונהיית חריפה יותר. יכול להיות שזה משהו בשרירים?? עשיתי לאחרונה כמה בדיקות שתן והכל יצא תקין. תודה

מנהלי פורום אורולוגיה