האם תקין?- עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/04/2009 | 19:20 | מאת: יוני

שלום, אני בן 18. מאז ומתמיד אני "סובל" מגודל איבר מין קטן מאוד, בעיקר דק, במצב רפוי. יש לציין שמצב של זקפה איבר המין אינו גדול, אך פחות או יותר ממוצע ונראה פחות או יותר נורמלי, אך במצב רפוי הוא נראה ממש כמו של ילד קטן. רציתי לשאול האם זה תקין? האם אפשר לעשות משהו בנידון? זה מדאיג אותי בעיקר עכשיו כמה חודשים לפני הגיוס.. תודה מראש.

20/04/2009 | 22:58 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

עניתי על שאלה זו בפורום אחר. התשובה : אם גודל האיבר בזמן זיקפה תקין אין לך מה לדאוג

מנהלי פורום אורולוגיה