אני בבעייה ?פיריון...

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/04/2009 | 23:06 | מאת: גיל

שלום, היום בדיוק קראתי באתר על כתבה http://www.doctors.co.il/ar/382/על+פוריות+הגבר שאומרת שקרינה משפיעה לרעה על הזרע ועל הפריון. לא ידעתי שזה יכול להשפיע כל כך הרבה והיום גם נודע לי שקרינה של מחששב נייד משפיעה לרעה על הזרע ועל הפיריון. יש לי את המחשב נייד שנתיים ואני עד עכשיו הייתי שם אותו על הברכיים . השאלה שלי אם בגלל זה יהיה לי עכשיו בעיות בעתיד עם פיריון ובכללי? תודה רבה

14/04/2009 | 16:46 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אני לא יודע בדיוק לאיזה מידת קרינה נחשפתה ולכן לא אוכל לחוות דעתי לגבי סיכויי הפריון שלך. ישנם מרכיבים נוספים פרט לקרינה המשפיעים על פריון. ממליץ שלא תשים את המחשב על הברכיים בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה