ציסטה בכליה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/02/2009 | 19:11 | מאת: דליה

שלום רב, בבדיקת אולטרה סאונד התגלתה אצלי בכליה הימנית ציסטה בגודל של 50 מ"מ. לפני כשנה התגלה אצל אחותי ציסטה ובסי.טי התגלה כי זהו גידול וכתוצאה מכך הורידו לה את הכיליה. האם זה תורשתי? האם עלי להתעקש לדרוש סי.טי כדי להיות בטוחה שזה רק ציסטה?

03/02/2009 | 18:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רב ! עלייך לפנות לאורולוג לצורך יעוץ ובדיקה. במידה ובדיקת ה- US נעשתה בצורה אופטימלית ונמצאה ציסטה פשוטה אזי אין צורך להמשך בירור. לאור ההיסטוריה המשפחתית שלך ממליץ על מעקב צמוד של אורולוג. לא ציינת בת כמה את יש הבדל בגישה במידה ואת בת 20 לעומת 70 . בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה