כאבי בטן וכאבים בגב תחתון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/02/2009 | 22:40 | מאת: אורנה

בני בן ב-20 סובל זה 4 ימים מכאבי בטן עזים בשעות הערב בלבד ומכאבים בגב התחתון משך כל היום. בדיקת שתן במר"מ הראתה עליה קלה בכמות הלויקוציטים אך אין לו צריבה או כאבים במתן שתן. מה זה יכול להיות?

07/02/2009 | 20:17 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מבלי לבדוק את בנך לא אוכל לענות על שאלה זו. יש הרבה סיבות שיכולות לגרום לכאבי בטן, לא ניתן לקבוע במה מדובר לפי בדיקת שתן בלבד. בכל מקרה במידה וכאבים חזקים או יש חשש לבעיה תוך בטנית חריפה ממליץ לפנות בדחיפות לקבלת טיפול רפואי בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה