סרטן בצוואר כיס השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/03/2009 | 10:17 | מאת: שרה

לבעלי התגלה סרטן בצוור כיס השתן מדרגה 1 שנאמר לנו שזה מצב התחלתי. הייתי רוצה לדעת מה הטיפול מה הסיכוי לצאת מזה מי ממוחה לכך באיזור ירושלים לניתוח האם ישנה מוגבלות לאחרי הניתוח

22/03/2009 | 21:51 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

הטיפול המומלץ תלוי בסוג ההיסטולוגי של הגידול. דרגה אחד זה לא מספיק ספציפי כדי שאבין במה מדובר אבל ככל הנראה את מתכוונת לממצא שטחי. לרוב מדובר במעקב ציסטוסקופי ולעיתים ממליצים על שטיפות לתוך שלפוחית השתן (תלוי בתשובה ההיסטולוגית,גודל הממצא, מספר ממצאים, מספר הישנויות) אינני ממליץ על רופאים באתר זה , אך אגיד לך שמדובר בממצא נפוץ שרוב האורולוגים יודעים להתמודד איתו בצורה טובה מאוד. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה