אנטיביוטיקה לביופסית ערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/03/2009 | 16:26 | מאת: איציק

האם סביר שבמקום 5 ימים ציפרודקס לביופסית הערמונית, אקח טבעציקלין? סיבת שאלתי היא: ציפרודקס ואופלודקס עזרו בעבר לסימפטומי דלקת ערמונית רק לתקופת ולסמוך לאחר לקיחתם, ואם אחליף לטבעציקלין אז יתכן שתהיה השפעה רב תכליתית - גם לביופסיה וגם אולי יעזור לדלקת הערמונית שחיידק לא זוהה. האם טבעציקלין או אחר? איזה מינון? מבקש דעתך ד"ר.

19/03/2009 | 18:59 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

תתיעץ עם הרופא שאמור לבצע את הביופסיה.לא סביר שאשנה טיפול תרופתי שניתן ע"י רופא אחר מבלי להכיר אותך. אני גם מקווה שלא תקשיב לאף רופא שמשנה לך את הטיפול באינטרנט בלי להכיר אותך, לבדוק אותך, לראות את תרביות השתן שביצעת. זה פשוט לא רציני ויכול לגרום לנזק

מנהלי פורום אורולוגיה