psa 11

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/03/2009 | 19:11 | מאת: משה

אני בן 43 מזה כשנתיים בודק psa שנע בסביבות 9 . הבדיקה האחרונה הראתה psa 11. לפני כמעט שנתיים עשיתי ביופסיה עם כ 20 דגימות שיצאה תקינה. אינני סובל שום סימפטומים נוספים. לפני כחמש שנים בשל בעיות פיסורה במהלך בדיקה ביצע הרופא הרחבה של פי הטבעת . שאלתי, האם יתכן שיש קשר לבלוטה ובעקבות כך רמת ה psa גבוהה ? בתודה משה .

08/03/2009 | 23:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אם הבנתי נכון אתה שואל אם יש קשר בין פיסורה לרמות PSA גבוהות מזה מספר שנים. לא

01/06/2010 | 18:42 | מאת: amit

שלום משה, אני בגיל ובעיה דומים למה שתארת. אשמח אם תוכל ליצור עמי קשר כדי ללמוד מהנסיון שלך על המעקב, בדיקות והטיפול - אני לפני ביצוע ביופסיה עם סממנים דומים. המון תודה מראש, [email protected]

מנהלי פורום אורולוגיה