מינון יומי סיאליס 2.5 מ"ג

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/05/2024 | 20:28 | מאת: אליהו

שלום. אני בן 33. עם הזמן צריך יותר ויותר גירוי להגיע לזקפה. ועם מערכת יחסים חדשה הדבר הפריע לי וגם מדי פעם איבדתי זקפה. קיבלתי מרשם לסיאליס, בהתחלה 20 מ"ג - זה היה יותר מדי, השפיע לכמה ימים וגם גרם לי לכאבי ראש. אח"כ 10 מ"ג - גם עבד אבל גרם לכאבי ראש. אח"כ 5 מ"ג כל יום - כנ"ל. לבסוף 2.5 מ"ג כל יום לא עשה לי כאבי ראש ועדיין עובד. אז בעצם מה עכשיו, אני צריך לקחת את הכדור כל יום לכל החיים ? ולא הוסברו לי האם ישנן תופעות לוואי ארוכות טווח (לא מדבר על תופעות כמו כאבי ראש אלא יותר על נזקים מצטברים בגוף, בדגש על כבד. יש לי כבד שומני). בנוסף אשמח לדעת מה הצפי לטולרנס כתוצאה מנטילה יומיומית תודה רבה

06/05/2024 | 20:29 | מאת: אליהו

אוסיף רק כשכניסתי לקחת 2.5 לא כל יום (אלא רק ביום שהייתי צריך), הוא לא השפיע כל כך

שאלות שרצוי לשבת עם האורולוג שרשם לך את התרופה וללבן אותם. אין, למיטב ידיעתי, נזק כבדי עם התרופה

מנהלי פורום אורולוגיה