דלקת חוזרת בערמונית?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/05/2024 | 18:44 | מאת: ברק

דר נכבד בן 51 עקב Psa 8 והפרעות בשתן נשלחתי לביופסיה פיוזן התוצאה דלקת כרונית של הערמונית לצד ערמונית 62 סמק.קיבלתי סט אנטיביוטיקה. שלאחריו נמדד Psa שירד ל 3.9 .חצי שנה אחרי בדיקת Psa נוספת עלה Psa ל 5.5 וחזרתי להיות מבולבל ודואג.. האם דלקת בערומונית נוטה לחזור והאם קים סיכוי שחזרה? האם לרוץ לביופסיה נוספת או עדיף בשלב זה לקחת סט נוסף של אנטיביוטיקה ולבצע מדידה נוספת? תודה המודאג

דלקות בערמונית נוטות לחזור, אבל אתה צריך להיות במעקב ע"י אורולוג ולא ניתן לתת תשובות מהמותן באתר. יש פה צריך בחשיבה וזהירות בהחלטות

מנהלי פורום אורולוגיה