מפחד מאורודינאמיקה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/05/2024 | 20:53 | מאת: גיל

שלום דוקטור אני בן 32 עם סוג של הפרעה ברצפת האגן לא מאובחנת שגורמת לשרירים להיות יותר מכווצים וכתוצאה יש חי חוסר נוחות בצג ימין מתחת ממש באזור שבין האשכים לפי הטבעת כיאילו האזור תקוע או תפוס בצד ימין דבר שגורם לשתן שלי להיות איטי יותר - קרה לאחר תקרית עם מינית של "הידוק" בפין והאשכים בסרוך כשהייתי צעיר וטיפש יותר , אני ככה כבר 4 - 5 שנים ): לא עלו על כלום בבדיקת ציסטוקופיה ועכשיו 5 שנים אחרי אורולוג של תל השומר רוצה לעשות לי אורודינאמיקה ואני ממש ממש חושש מיזה אני פוחד שיעשה לי נזק האם זו בדיקה בטוחה ??

06/05/2024 | 01:19 | מאת: מישהו

היי גיל הנני סובל מאותן תסמינים וכן ביצעתי ציסטוסקופיה אשמח לשוחח עימך [email protected]

מדובר בהכנסת קטטר עדין לשלפוחית ולרקטום, אמנם בטוח יחסית אבל עדיין מעט פולשני

מנהלי פורום אורולוגיה