קלבסיאלה הריון ו-wbc נמוכות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/05/2024 | 23:25 | מאת: קלבסיאלה הריון ו-wbc נמוכות

שלום רב, אני בת 39, בריאה בד''כ. בחודש וחצי האחרונים התהלכתי עם תחושה של תסמיני דלקת בשתן ש''באו והלכו'' כל כמה ימים.שתיתי המון מים, עם לימון, חומץ תפוחים, רכז חמוציות, נטלתי פרוביוטיקה ואף די-מאנוז בשבועיים האחרונים ובכל זאת בתרבית מאתמול נתגלה כי בשתן יש לי חיידק בשם 'קלבסיאלה'עם ריכוז של 100 אלף. במקביל ערכתי בדיקות מקיפות כי אני בהריון בשבוע ה-5 ונראה שלמרות הזיהום בשתן- גובה כדוריות הדם הלבנות שלי לא עלה ממה שאני מכירה ונשאר גם בעת בה הגוף אמור להילחם סביב 3.6(זה נמוך ככה כבר שנה-שנתיים). ראשית, אבקש לדעת כיצד זה הגיוני שwbc נותרו נמוכות והאם זה מעיד על כך שמערכת החיסון שלי לא נלחמת בחיידק שבשתן.בנוסף, אבקש לדעת-אם לא אקח טיפול אנטיביוטי (כי אני מעדיפה שהגוף ייפתר מזה לבד בתמיכה של תרופות טבעיות), האם אני מסכנת את עצמי או את העובר? תודה רבה!!!!

דלקת בדרכי השתן מסכנת את העובר (למיטב ידיעתי) ורצוי להיוועץ עם גניקולוג

מנהלי פורום אורולוגיה