שאלה אשמח למענה מקיף

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/03/2024 | 19:41 | מאת: ליה

שלום. בהריון שבוע 8. לפי בדיקות שתן, אני סובלת כנראה במשך שנים מדלקת בשתן. לפני כחודשיים נטלתי מונורול - לא עזר. אחרי מספר ימים נטלתי צפוויט פורטה - החמיר את הסימפטומים ואת בדיקות השתן (פתאום גם הניטריט חיובי). עשיתי אתמול תרבית שוב אך בתוצאה כתוב שיש לחזור על הבדיקה מסיבות טכניות (לא יודכת מה המשמעות). מכיוןן שאני בהריון אני חייבת להתגבר על הדלקת. מה ניתן לעשות? מרגיש דאנטיביוטיוקות לא עוזרות ואף מחמירות את המצב

בכדי לקבוע חיידק וטיפול הולם חובה לבצע תרבית שתן, לאחר מכן רצוי להיוועץ עם גניקולוג או פרמקולוג קליני לגבי תרופות מתאימות ובטוחות לטרימסטר ראשון

25/03/2024 | 18:45 | מאת: ליה

בתרבית שעשיתי לפני מספר ימים יצא שוב שיש לי אץ אותו חיידק אי קולי... מה יכול להסביר את זה שאני לא מגיבה כלל לאנטיביוטיקות למרות שלפי תרבית אני רגישה להן?

מנהלי פורום אורולוגיה