כאבי ראש לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/03/2024 | 12:00 | מאת: דניאל

אני גבר בן 47. לאחרונה מיד לאחר השפיכה, התחילו לי כאבי ראש חזקים בצד האחורי של הראש שעוברים לאחר כחצי שעה. מה יכולה להיות הבעיה, והאם יש פתרון. תודה רבה.

כאבים בראש הפין? אם מדובר בכאב ראש רצוי לפנות לנוירולוג, אם כאב בראש הפין לפנות לאורולוג לבדיקה

19/03/2024 | 22:45 | מאת: דניאל

הכאבים הם בראש בעקבות יחסי המין ובאופן מיידי ממש לאחריהם. האם ייתכן ויש קשר בין כאבי הראש לבין עליה או ירידה פתאומית בלחץ הדם בגוף בעקבות השפיכה או האורגזמה שבאה איתה? אאמץ כמובן את ההמלצה להתייעצות גם עם נוירולוג. תודה רבה.

23/03/2024 | 04:33 | מאת: לא רופא

זו תופעה מוכרת, באורגזמה חלה הרחבה של כלי דם, שימוש בחצי כדור סומטרידקס פותר את הבעיה, ביעוץ נוירולוג.

מנהלי פורום אורולוגיה