צורך רב להתפנות.....

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/03/2024 | 18:36 | מאת: עדי

שלום בן 43. לאחרונה חש צורך רב להתפנות . ברקע סוכרת מאוזנת עם אוזמפיק ופורסיגה. תרבית שתן שלילית . בדיקת שתן כללית הראתה GLUCOSE U STRIP 1000MG/DL אולטרסאונד דרכי שתן וכליות ללא ממצאים חריגים.ערמונית בגודל תקין.בדיקת ערמונית פיזית אצל אורולוג גם ללא ממצאים חריגים. הומלץ להפסיק עם פורסיגה מחשש שהיא הגורם לבעיה. יחד עם זאת הבעיה עדיין קיימת. שאלתי אליך היא האם לאור כל מה שתיארתי מעלה להפסיק לחפש את הבעיה מבחינה אורולוגית ולהתמקד יותר בהיבט הסוכרתי או שיש מקום לעוד בדיקות אורולוגיות מחשש שמה אולי משהוא התפספס . תודה על תשובתך !!

דחיפות ותכיפות לא מסתירות מחלה אורולוגית מסוכנת, לרוב הבעיה זה תרופה "שזורקת" סוכר בשתן וגורמת לתסמינים האלה

מנהלי פורום אורולוגיה