הסתיידות בערמונית בבדיקת US

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/03/2024 | 19:52 | מאת: תומר

שלום ד"ר בן 38, בריא אין סוכרת או מחלות רקע. בשלוש שנים אחרונות (אולי קצת יותר) אני מתעורר פעמיים בלילה מצורך להשתין בנוסף, יש לי לחץ בשלפוחית אפילו אם כמות השתן שיש לי היא מעטה (כוס אחת) אם אני מתאפק, ואחר כך משתין, אני ממש מרגיש לחץ חזק, וכשאני משתין הזרם של השתן יוצא ממש ממש בצורה חלשה. במשך היום אם אני לא מתאפק ומשתין רגיל, הזרם לפעמים רגיל ולפעמים די חלש. בבדיקת US דרכי שתן, יצא שהכליות תקינות, אין שארית שתן. אבל כתוב "הסתיידויות בערמונית". מה המשמעות? האם זה משהו שפיר? ממה זה נגרם? ואיך מטפלים בזה בדרך כלל?

זה תקין ואין צורך לטפל

15/03/2024 | 14:15 | מאת: תומר

"אני מתעורר פעמיים בלילה מצורך להשתין בנוסף, יש לי לחץ בשלפוחית אפילו אם כמות השתן שיש לי היא מעטה (כוס אחת) אם אני מתאפק, ואחר כך משתין, אני ממש מרגיש לחץ חזק, וכשאני משתין הזרם של השתן יוצא ממש ממש בצורה חלשה" כל זה נשמע תקין? ככה זה אצל כל הגברים? מצב תקין וטוב?

17/03/2024 | 20:18 | מאת: מישהו

מה שלומך תומר? מזדהה איתך אשמח להיוועץ [email protected]

מנהלי פורום אורולוגיה