לחץ למתן שתן אצל גבר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/03/2024 | 17:39 | מאת: אריה

כאשר יש ריבוי גזים בבטן ובמעיים זה יכול לגרום ללחץ על השלפוחית ורצון לתת שתן בתכיפות רבה יותר.כאשר הגזים משתחרר גם הליץ יורד אני 61 די בריא ללא סכרת. שמתי לב שזה משפיע, לא מעבר לכך השתן יוצא בעוצמה ללא הפסקות.חשוב לי לדעת שזה מזה או שיש סיבות אחרות.

בהחלט יש קשר בין הפרעות מעיים להפרעות השתנה

13/03/2024 | 16:28 | מאת: דניאל

אהלן אריה אני חייב להצטרף לשאלה אני חושד שאני סובל מאותה בעיה רק שאני לא יודע מה היא תמיד אחרי צואה של הבוקר מתחיל לי בעיה בשתן וגם תמיד לאחר אכילה ולחץ על הבטן מתחיל לי בעיה של השתן וכשאני משחרר גזים אני מרגיש שזה טיפה משחרר לי ויש לי פחות לחץ על השתן האם ידוע איזו בעיה רפואית זו ? ואילו בדיקה תוכל לאבחן לי את זה ?

מנהלי פורום אורולוגיה