תסמינים לאחר מתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/03/2024 | 21:38 | מאת: אריאל

שלום ד״ר בימים האחרונים הבחנתי בזה שאחרי שאני מסיים להשתין יש לי תחושה כזאת בפין שעדיין נשארו כמה טיפות שתן (למרות שסיימתי) שרק לאחר כמה דקות יוצאות(הפרשה שקופה בלי ריח) ולעיתים במהלך היום אולי 4 פעמים ביום מרגיש עקצוץ קטן בפתח הפין(אין צריבה במהלך ההשתנה). הבחנתי גם שאני משתין יותר מהרגיל. יש לי כמה שאלות. 1)קיימתי לפני כשבועיים יחסי מין מוגנים עם קונדום(אני תמיד משתמש בקונדום אף פעם לא קיימתי יחסי מין בלי) התסמינים שציינתי תואמים למחלת מין כלשהי? יכול להיות שלמרות הקונדום נדבקתי? 2) השתמשתי לפני כשבוע במשחה שיש סטרואידים ואלכוהול לטיפול בשפשפת במפשעות, יכול להיות שזה כתוצאה מהטיפול?

לא נשמע שיש בעיה, אם אתה מאד חושש ממחלת מין ניתן לבצע בדיקת PCR לשלול

מנהלי פורום אורולוגיה