הקשר בין ציסטוקופיה לאבחון בעיות זיקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/03/2024 | 11:35 | מאת: אנונימי

שלום ד״ר, עקב בעיות זיקפה, תכיפות למתן שתן, וכאבים פנימיים בפין בעיקר לאחר מין נשלחתי לעשות בדיקת ציסטוקופיה על מנת לשלול בעיה אורגנית של מנגנון הזיקפה מי ששלח אותי הוא ד״ר אפפל מהיחידה לנוירואורולוגיה ברמב״ם לפני הבדיקה הלכתי לאורולוג אחר כדי לקבל חוות דעת נוספת והוא לא הבין מה הקשר בין הבדיקה לבין אבחון בעיה במנגנון הזיקפה והציע לי לא לבצע את הבדיקה בנוסף לכך ד״ר אפפל הסביר לי מה גורם לבעיות זיקפה ואמר שהתסמינים שלי יכולים להעיד על בעיה שגורמת לבעיות זיקפה שהיא לא קלאסית כמו השאר אשמח לדעת אם יש קשר בין בדיקת הציסטוקופיה לבין אבחון בעיות זיקפה. תודה מראש

07/03/2024 | 17:43 | מאת: ד. גרשון

1. הוסף הגיל שלך *מחלות רקע במידה ויש 2. ציינת פרטי הרופא השולח לבדיקה ומי הרופא שנתן חוות דעת

08/03/2024 | 09:35 | מאת: אנונימי

בן 19 אסטמה ד״ר אפפל הרופא השולח ד״ר נעם כדרי הרופא שהמליץ שלא היו עוד אורולוגים שהמליצו לי שלא לבצע

אני לא מתיחס לגופו של אורולוג. אם ההסבר של הרופא שהמליץ לך לעשות בדיקה נראה לך הגיוני תתקדם עם הבדיקה, אם פחות אז תמשיך עם הרופא שהמליץ לא לבצע.

מנהלי פורום אורולוגיה