ד"ר בתשובתך -לרגישות וכאב במגע באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/03/2024 | 16:05 | מאת: דביר

ד"ר שלום רב בקשה בהמשך לתשובתך לשאלתי - בן 57 ללא מחלות רקע. פעיל ורץ למרחקים ארוכים,משקל תקין נוטל דופלקס 5/160שנתיים בתקופה האחרונה רגישות וכאב במגע באשכים * ד"ר. מה יכול להיות התופעה הנ"ל ? *מבקש. מה המלצתך לברור ? * איזה בדיקה מתאימה עבורי ? בתודה מראש בכבוד רב - ד"ר אורי לינדנר - תשובת מומחה | מאת: ד"ר אורי לינדנר 05.03.24 | 08:55 בדיקת US אשכים ומפשעות, בדיקת אורולוג, לרוב לא יורדים לשורש העניין אך ניתן לטפל בסימפטום - ד"ר. מבקש לשאול : 1.איזה רופא מומחה - כן - "יורדים לשורש העניין" כדי לאבחן ולקבל טיפול מיטבי ? - 2. בדיקת US אשכים ומפשעות זה באותה בדיקה או שתי בדיקות / הפניות שונות ? - בתודה מראש על התייחסותך בכבוד רב

מירב הבירור לכאב אשכים מסתיים ללא ידיעה מהי הפתולוגיה הברורה הגורמת לכאב. לא קשור לרופא. רצוי בדיקת אורולוג וסיוע של רופא כאב במידה ולא נמצא מקור לכאב

מנהלי פורום אורולוגיה