מעקב שלפוחית שתן - דם מיקרוסקופי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/03/2024 | 09:43 | מאת: דוד

שלום אני בן 35 לא מעשן לפני שנה וחצי דם מיקרוסופקי בשתן (4-5 כדוריות), ctu תקין וציסטוסקופיה תקינה תפקודי כליות בדם תקינים (לאחרונה) הבדיקת שתן אז נבדקה במקרי כבדיקות שגרה האם יש צורך במעקב? לא עשיתי עוד בדיקות נוספות מאז מידי פעם יש לי עקצוץ קל בשתן או צריבה קלה בעת שפיכה מידי פעם האם יש צורך במעקב או שלא? או בבדיקות נוספות האם עצם הבדיקה מקנה איזשהו תעודת ביטוח? אם כן לכמה זמן ? והאם אני נחשב צעיר או שזה החל מגיל 35 כבר ל4

אין ביטוח לשום דבר, אבל באם אין דם גלוי ובהתחשב שעברת בירור מקיף מאד, לא חובה להיות במעקב הדוק

מנהלי פורום אורולוגיה