כאבים זיהום באשך ואבחון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/02/2024 | 23:04 | מאת: אלעד

היי , בן 41, לאחר שסבלתי מכאבים באשך ימין אובחנתי עם וריקוצל משמעותי בצד ימין והומלץ לי לצנטר . מאחר והכאבים החמירו התאשפזתי בביהח שם אבחנו תהליך מחוץ לשק האשכים החשוד בזיהום/דלקת , טופלתי באנטיביוטיקה אשר הפחיתה משמעותית את הכאב . כעת משעברו מספר שבועות בבדיקת us התהליך קטן מעט אך עדיין קיים והומלץ לי לבצע ניתוח הסרה/הסרת אשך מאחר ולא ניתן לשלול paratesciar tumor. אני מעוניין לקבל דעה נוספת לפני שנכנס להליך כזה .. אך אינני יודע כיצד לבצע זאת , בנוסף רציתי לשאול האם יש בדיקות נוספות שיכולות לכוון בצורה יותר מדויקת לאבחנה שאיננה מבדלת (mri או ביופסיה וכו) אשמח לכיוון או המלצה

לפנות לאורולוג נוסף ולקבל דעתו רצוי לבצע MRI של האשך שיכול לסייע

מנהלי פורום אורולוגיה