שפיכה מועטה מאוד לאחר קיום יחסים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/01/2024 | 17:52 | מאת: avi

הי, משום מה בחצי שנה האחרונה בזמן שפיכה לאחר קיום יחסים לא יוצא לי כמעט נוזל זרע. בבדיקה שעשיתי מסתבר שחלק ניכר מהזרע עובר לצינורית השתן. אני מטופל כבר 16 שנים בפרופסיה ולא נראה לי הגיוני שבגלל הכדור אחרי כל כך הרבה זמן תהיה התופעה הזו. האם יתכן שלפתע הפרופסיה גורמת לזה ? בנוסף - אני משתמש לסירוגין בכדור טאדם 10מג ( בערך פעם בשבועיים או שלושה) האם יש לכך השפעה על כמות הזרע שנפלט ? האם יכול לגרום לשפיכה הפוכה ? הנושא מטריד אותי מאוד ואני מעוניין למצא פתרון. אשמח להמלצות. תודה.

27/01/2024 | 22:15 | מאת: סטודנט

שתי התרופות שציינת, להבדיל למשל מטמסולוסין, לא אמורות לגרום לשפיכה אחורית. מה גם שטיפול תרופתי אינו הפתרון הממולץ או הבטוח להגדרה שפירה של הערמונית. הפרופסיה מגדילה סיכוים לסרטן הערמונית בשימוש ממושך והסיאליס יכול להשפיע על תפקוד הלבד ועל לחץ הדם הריאתי. יש היום הליכים לא מאד פולשניים בשוק הפרטי שיכולים לעזור באופן חד פעמי כמו צנטור הערמונית וכו'.

28/01/2024 | 07:10 | מאת: Ben

אשמח לשמוע על ההליכים שניתן לנקוט על מנת לטפל בבעיה.

מנהלי פורום אורולוגיה