הרגשה של גולה באפידמיס

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/01/2024 | 20:14 | מאת: חיים

באשך שמאל יש מין צינור שמתחבר אותו משני הצדדים . באמצע האשך חלק בשני הצדדים מכין צד אחד עם גולה שאני מרגיש שכאילו אמי יכול איפה להפריד אותה מהאזך ובצד השני יותר רך . האם זה ציסטה באפידמיס ? באולטראסונד לפני חצי שנה היה לי 4ממ ציסטה שם .זה משהו שניתן להרגיש ץ גודל נגיד כמו חצי אפונה כזאת . כל כמה חודשים או כל חודש שאני בדיקה עצמית זה כאילו מדאיג מחדש

ציסטה אפידידימיאלית בהחלט ברת מישוש ומאידך אינה מסוכנת ואינה בעייתית

מנהלי פורום אורולוגיה