צריבות לאורך השופכה וכאבים בלתי נסבלים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/01/2024 | 20:19 | מאת: יהלומי

שלום רב, עברתי ניתוח פרוסטטה לפני 3 שנים בעקבות אצירת שתן. אני חייב לצנתר כמה פעמים ביום עקב שלפוחית שאינה מתפקדת. מאז אני סובל מכאבים עזים לאורך השופכה, מהקצה ופנימה. הכאבים מרגישים כצריבות, במיוחד כשאני עושה צינתור. הצריבות כה כואבות, והייתי אצל מספר רופאי כאב, קיבלתי קנביס, מדבקות מורפיום, אופטלגין, לוריוון, זלדיאר ולא הייתה שום הטבה. הפגיעה בחיים שלי קשה. מה מציע לעשות? מה יכול להקל? האם יש רופא אורולוג המחזיק גם בהתמחות של רופא כאב?

צריך לשלול הצרות ע"י הסתכלות ולהמשיך נגד כאבים. למיטב ידיעתי אין אורולוג המומחה בכאב, אך יש אורולוגים שמטפלים בכאבים כרוניים בשופכה ובשלפוחית נוירוגנית

מנהלי פורום אורולוגיה