לקחת תרופות עוד 14 יום נוספים אי נפילת האבן מהכיליה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/01/2024 | 14:54 | מאת: יפה

שלום לפני 14 יום גילו בCt שיש לי אבן של 4מ״מ קיבלתי רווטינקס 3x3 ליום, ספסמלגין 3x1 , קדקס 1x לפני השינה . חזרתי עם בדיקת אולטרסאונד האורולוג אמר שהאבן לא ירדה ועלי לקחת עוד 14 יום את התרופות ולחזור אילו עם צילום בטן ואולרסאונד. התרופות מחלישות אותי מאד , אין לי כאבים, מה עלי לעשות?, האם התרופות לא פוגעים בכבד? תודה

בהעדר כאב, ניתן להפסיק את כל התרופות

03/02/2024 | 19:37 | מאת: יפה

צילום אולטרסאונד נוסף האבן לא ירדה צילום רנטגן בטן הכל תקין לא כואב לי. אך מה עושים שהאבן אינה יורדת? גובה האבן 20מ״מ ורוחב 4מ״מ תודה

מנהלי פורום אורולוגיה