כאבי אשכים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/01/2024 | 23:24 | מאת: אופיר

שלום לפני כ7 שבועות עברתי ניתוח בקע מפשעתי דו״צ לפרוסקופי . בהתחלה היה לי נפיחות בצד אחד ולאחר 3 שבועות הנפיחות ירדה והתחילו לי כאבים באשכים. ביצעתי us אשכים שתקין למעט ״ציסטה זעירה״ באשך שמאל , רציתי לדעת האם יכול להיות שנדדו לי נוזלים מהמפשעה לאזור שמשפיע על האשכים (אחרי 3 שבועות ) והם הגורמים לכאב? הם זה שכיח ותקין שיש כאבים 7 שבועות אחרי באשכים ?והאם״ ציסטה זעירה״ יכולה לגרום ב2 האשכים לכאב ?תודה

ציסטה לא גורמת לכאבים, ניתוח לפרוסקופי עלול לגרור כאבים באשכים

21/01/2024 | 12:13 | מאת: אופיר

תודה אז מתי להערתך זה צפוי לעבור ? אני כמעט חודשיים אחרי הניתוח ..

מנהלי פורום אורולוגיה