תרביות זרע פרוסטטיטיס כרונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/01/2024 | 14:49 | מאת: עומר

שלום ד"ר כחלק מבירור אורולוגי לגבי דלקת כרונית בערמונית, ביצעתי 2 תרביות זרע בהפרש של 10 ימים. תוצאה 1- תרבית חיובית, צמיחה רבה, pseudomonas stutzeri תוצאה 2- תרבית חיובית, צמיחה בינונית, staphylococcus lugdunensis לבקשת האורולוג, השתדלתי לתת את הפעימות/טיפות אחרונות למבחנה. מה אומרות התוצאות? חשוב לציין שבעבר ניתן לי ציפרודקס לזמן ממושך שהפסיק "לעבוד" ועדיין שורף בהשתנה, כאבים בפרינאום וכל החבילה..... תודה מראש

יש צמיחה של חיידק, רצוי להיוועץ עם מומחה למחלות זיהומיות

25/01/2024 | 11:39 | מאת: סאמי

היי אחרי כאבים בבטן תחתונה ובמתן שתן וחום בביצים . בירור מלא . מנסה לבצע בדיקה של תרבית זרע. קיבלתי הפניה מאורלוג. בקופת חולים כללית אומרים שלא מקבלים . גם בסורוקה ( היחידה לפוריות ) גםלא מקבלים איפה אפשר לבצע את הבדיקה ?

מנהלי פורום אורולוגיה