דם בשתן תרבית שלילית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/01/2024 | 13:01 | מאת: מאיה

היי, בת 36 כבר שבוע עם צריבה קלה בשתן ולא תמיד, ותחושה לא נעימה כמו מלאות והתכווצות בבטן התחתונה ומן תחושת יובש ספק צריבה שנשארת לאחר שתן.. ולמרות זאת תכיפות השתן לא גבוהה במיוחד אציין שיומיים לפני שהתחושות החלו הייתי בנסיעה ארוכה והתאפקתי כנראה יותר מדי... בעברי היו לי דלקות בשתן בעקבות קיום יחסי מין, אבל כבר מס שנים לא הייתה, ולא קיימתי יחסים בחודשיים האחרונים בחמישי האחרון הגעתי לרופא ובבדיקת סטיק נמצא דם בשתן, תרבית לאחר יומיים התקבלה שלילית נמדד לחץ דם ויצא נמוך 99 יכול להיות שיש דלקת למרות שלא נמצא חיידק? האם יש צורך באנטיביוטיקה? אין לי הסטוריה של אבנים בכליות מה המשך בדיקות מומלץ? או טיפול? תודה!

09/01/2024 | 13:07 | מאת: מאיה

יש לציין הבדיקות לא התבצעו בזמן מחזור, הכל החל באמצע החודש

לשתות הרבה, לחזור על בדיקת שתן לכללית ותרבית, אם יש עדיין דם בשתן לבצע US דרכי שתן

מנהלי פורום אורולוגיה