כאב בקצה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/01/2024 | 18:03 | מאת: אביתר

שלום אני בן 46. לפני חודש התחלתי לצאת עם מישהי. לפני שבוע קיימנו יחסי מין ובמהלך הסקס שכבתי והיא ביצעה לי מין אוראלי. הפה שלה עלה וירד על הפין לא משהו חריג אבל בשלב מסוים נעצרה על החלק העליון של הפין וקצת סגרה עם הפה ולחצה וכאילו "שאפה" את הפין והקצה שלו. זה קצת כאב אבל לא התרגשתי מזה תוך כדי. מאז עבר כבר שבוע ויש לי כאבים בחצי העליון של הפין עד הכיפה באיזור של הצינור. כאילו הצינור כואב. אין הפרשה. הכאב במיוחד בקצה העליון וזה מציק לי מאוד ולא משתפר. האם יכול להיות שהפין או הצינור נפגעו מפעולה הלחיצה עם הפה על השליש העליון של הפין והמשיכה שלו עם הפה ?כאילו שאבה את תוכן הצינור...זה יכול להחלים לבד? תודה רבה

לא לדאוג, לא הפין ולא השופכה נפגעו והכל יסתדר אם תסיר דאגה

03/01/2024 | 11:01 | מאת: אביתר

תודה לא יכולה להיות פגיעה לאיבר מסגירה חזקה וכואבת של הפה עליו במין אוראלי ותנועת שאיפה? הצינור יבריא בעצמו מהכאבים שנמשכים כשבוע? תודה

מנהלי פורום אורולוגיה