זריקת בלוק לאשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/12/2023 | 19:09 | מאת: משה

סובל מכאבים חזקים מאוד כבר חצי שנה אולטראסאונד אשכים וכליות ודרכי שתן תקין, הבנתי שיש טיפול בזריקת בלוק לאשכים או שיש גם ניתוח שמנטרל את העצבים באשכים , רציתי לדעת עד כמה הזריקה יעילה וכמה פעמים צריך לחזור עליה , והאם הזריקה אמורה להיות במרפאה האורולוגית בבית החולים או אצל מרפאת כאב בבית החולים

04/12/2023 | 19:10 | מאת: משה

בנוסף גם אם אפשר לדעת באיזה בתי חולים מבצעים את הטיפולים האלה

אכן אפשר לבצע בלוק לאשכים, לדעתי ניתן לבדוק מול מרפאת כאב. ניתוח לדה נרבציה מתואר בספרות, לא יודע להגיד אם מבוצע/בוצע בארץ

מנהלי פורום אורולוגיה