האם ייתכן דלקת חיידקית בערמונית?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/11/2023 | 19:38 | מאת: יוסי

שלום ד"ר. אני סובל מכאבים במשך כחצי שנה במותן שמאל. הכאבים מקרינים לכיוון האשך והם חלשים יחסית ולא מופיעים כל הזמן. עשיתי אולטרסאונד של דופלר אשכים, כליות ומפשעות לפניי כחצי שנה עקב הכאבים - הכל תקין. לאחרונה בשעות הלילה התחלתי להרגיש שהתכיפות במתן השתן הלכה וגדלה בשעות הלילה. עקב כך הלכתי לרופא, הוא ביצע בדיקה רקטלית שכאבה לי מאוד בקצה איבר המין ויצא קצת הפרשות. הוא אמר שמדובר בדלקת הערמונית שנובעת כנראה ממקור חיידקי. כמה שעות לאחר שהייתי אצל הרופא קיבלתי תוצאות של בדיקת שתן שעשיתי כמה שעות לפניי כן והכל נמצא תקין. האם זה סביר וייתכן שיש לי דלקת ערמונית חיידקית בזמן שהבדיקת שתן שלי יצאה תקינה? תודה רבה!

פחות סביר, דלקת ערמונית חיידקית היא מאורע מאד סוער עם חום גבוה וכאבים עזים ובדיקת שתן לא תקינה

מנהלי פורום אורולוגיה