כאב לאחר יחסי מין ובעיות זיקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/11/2023 | 14:17 | מאת: בן 19

לאחר יחסי מין ממושכים ונמרצים (חדירה כ40 דקות) יש לי כאב בפין הכאב הוא לא משהו בעור לא שורף או מגרד הכאב יותר משהו פנימי בפין. אם אני נח מקיום יחסי מין הכאב נעלם אם אני מנסה לחזור לסבב שני הזיקפה כואבת ראיתי באינטרנט שזה אומר שנעשה נזק לרקמות והשרירים בפין השאלה שלי היא האם זה נזק בלתי הפיך לרקמות או שהן מחלימות מעצמן? אחרי חודש של יחסי מין כאלו בעיות זיקפה החלו להגיע. כי כל החודש הזה כאב לי לאחר מין ממושך אבל חוץ מזה לא שמתי לב לבעיות זיקפה וכל פעם יחסית נתתי מנוחה לפין שלי עד שהכאב עבר. כיום הזיקפה שלי חלשה וגמישה מאוד ואני מתקשה לשמור אותה. השאלה שלי האם הרקמות מתחדשות אבל לא כמו שהיו ולכן יש לי בעיות זיקפה? איזה בדיקה אפשר לעשות כדי לבדוק שאין נזק? האם זה קבוע?

נזק לפין נרפא אבל לא חוזר בדיוק לקדמותו. אין בדיקה ספציפית יעילה לבדוק את הרקמות בפין

מנהלי פורום אורולוגיה