עצירת שתן לפני התרוקנות הקיבה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/11/2023 | 19:07 | מאת: גאורג

אודה לתשובת הפורום. בשנה האחרונה התחלתי לקבל מדלל דם ELIQUIS ו טמבוקור. עקב כך התחילו עצירת שתן לפני התרוקנות הקיבה וגזים למרות שאני לוקח כדורים נגד גזים . לאחר התרוקנות, השתן זורם בסדר וזה קורה כמה פעמים ביום. אציין שעברתי את כל הבדיקות כולל סתי והכל בסדר. האם יש טיפול לבעיה. בתודה מראש אללי גאורג 0508456993

22/11/2023 | 11:25 | מאת: גאורג

אודה לתשובת הפורום. בשנה האחרונה התחלתי לקבל מדלל דם ELIQUIS ו טמבוקור. עקב כך התחילו עצירת שתן לפני התרוקנות הקיבה וגזים למרות שאני לוקח כדורים נגד גזים . לאחר התרוקנות, השתן זורם בסדר וזה קורה כמה פעמים ביום. אציין שעברתי את כל הבדיקות כולל סתי והכל בסדר. האם יש טיפול לבעיה. בתודה מראש אללי גאורג 0508456993

22/11/2023 | 18:55 | מאת: גאורג

אודה לתשובת הפורום. בשנה האחרונה התחלתי לקבל מדלל דם ELIQUIS ו טמבוקור. עקב כך התחילו עצירת שתן לפני התרוקנות הקיבה וגזים למרות שאני לוקח כדורים נגד גזים . לאחר התרוקנות, השתן זורם בסדר וזה קורה כמה פעמים ביום. אציין שעברתי את כל הבדיקות כולל סתי והכל בסדר. האם יש טיפול לבעיה. בתודה מראש אללי גאורג 0508456993

מנהלי פורום אורולוגיה