בטמיגה 25 מ''ג - תסמונת CPPS

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/11/2023 | 16:38 | מאת: p0ss26

אהלן אני בן 26 שסובל מתסמונת CPPS והרופא שמטפל בי הביא לי כל מיני תרגילים שיעזרו לי אבל בנוסף הוא המליץ לי על בטמיגה אז קיבלתי מרשם מהרופא משפחה וקניתי בטמיגה 25 מ''ג אז אני רק רוצה לדעת תוך כמה זמן אני אמור להרגיש שזה עוזר והדבר היותר חשוב שהאם יש חסרונות לכדורים הללו , האם זה גורם לעצירות או לתופעות לוואי אשמח לתשובה D:

10/11/2023 | 09:36 | מאת: עד שהרופא יענה

שלום רב, יתכן וגם אני סובל מאותה תסמונת, אשמח להתייעץ איתך בנוגע לתרגילים שקיבלת [email protected]

מעט מאד תופעות לוואי, רצוי מינון של 50 מ"ג, תוך שבועיים שיפור

מנהלי פורום אורולוגיה