בצקות ברגליים כתוצאה מנטילת כדור קדקס

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/11/2023 | 23:47 | מאת: רינה

ד"ר שלום וברכה! לפני שלושה חודשים ביצעתי בדיקת אורדינמיקה ואחד הממצאים שהתגלו בבדיקה הינה זרימת שתן חלשה ובעקבות כך הומלץ לי לקחת כדור קדקס של 1 מ"ג לפני השינה וכעבור חודש לקחת כדור 1 של 2 מ"ג. בתחילת הטיפול הכדור גרם לי לבריחת שתן הפסקתי את הטיפול לשבוע ושוב לקחתי אותו וגרם לי שוב בריחת שתן. נגרמה לי בעיה נוספת של בצקות בשני הרגליים ונפיחות מעל כפות הרגליים וכאבים שמקשים לי בזמן עמידה ממושכת. הלכתי לרופא משפחה שמקבל אורח ולא רצה לטפל בי עד שאני לא יבצע בדיקות: מיפוי כליות, סונר כליות ובדיקות דם. וחלק מהבדיקות יש לי לבצע רק בעוד שבועיים. ולבנתיים אני סובלת מכאבים. אני מאוד מפחדת שהמצב יחמיר לי עוד יותר. שאלותיי הם: 1. האם הדבר נכון שאכן הכדור הוא שגרם לי לבצקות ברגליים???? 2. מה הדרכי טיפול בבצקות???? בתקווה לימים שקטים ובטוחים יותר!!!! בברכה מרובה, רינה

אין הוכחה ברורה שקדקס מסייע לנשים במתן שתן, הייתי מפסיק את הכדור.

מנהלי פורום אורולוגיה