שאלה לגבי חשק מיני וירידה בזקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/11/2023 | 13:52 | מאת: אורי24

שלום,אני בן 44 בריא מאוד, בבוקר אני קם עם חשק מיני מוגבר ועם זקפה חזקה אבל ככל שעובר היום החשק יורד וגם הזקפה לא חזקה מה שמתבטא בזקפה חלשה גם בקיום יחסי מין. עשיתי בדיקת טסטסטורון ובדיקות דם והכל תקין. הלכתי לאורולוג שאמר לי הכל תקין ונתן ישר סיאליס אבל אני לא מעוניין בזה כרגע. האם יש דרך אחרת לפתור את זה? איזה תוסף מזון אולי? משהו אחר? תודה!

04/11/2023 | 00:00 | מאת: לא רופא

רופאה אורולגית אמרה לי פעם,אם יש לך זיקפת בוקר חזקה וחשק מיני, כלומר שאתה מתעורר הפין קשה מאוד בבוקר זה אומר שזרימת הדם לפין תקינה, וזה לא פיסיולגי, זה בשורה טובה. השאר זה עניין של עומס סדר יום מטלות והרבה דברים שלא קשורים לבעיה רפואית.

תבדוק ברשת על תוספי מזון שמשפרים חשק מיני

10/11/2023 | 10:47 | מאת: אורי24

אשמח להמלצות למשהו מוכח שעוזר, תודה!

מנהלי פורום אורולוגיה