כאב באשך שמאל ובגב תחתון ובלוטות לימפה מוגדלות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/10/2023 | 02:21 | מאת: משה

בערך כשנתיים אני מרגיש כאב מעומעם בגב התחתון בצד שמאל וגם כאב באשך שמאל. אני לא יודע האם אחד מקרין על השני או שמא זה כאבים נפרדים. יש לי בלוטות לימפה מוגדלות בצד שמאל במפשעה מיזה כשנתיים ועשיתי בדיקה לאשכים ויצא תקין. יש לציין שבנוסף י ש לי גרד כרוני באיזור המפשעות שמתפשט לאיזור הישבן ויצר פטריה כנראה. הייתי רוצה לדעת מה הסיבה לבלוטות לימפה המוגדלות והאם יש משהו שכדאי לעשות. תודה

קשרית לימפה מוגדלת מחייבת בדיקה, רצוי רופא כירורג כללי לאחר ביצוע US של הקשרית

24/10/2023 | 20:39 | מאת: משה

על מה זה יכול להעיד בהתחשב בנתונים שכתבתי בשאלה? האם us בבלוטה מספיק? או שצריך בדיקה יותר רצינית?

מנהלי פורום אורולוגיה